08 Mart 2017 Çarşamba 14:43
Atıksu tesisi tamamlandığında Manisa nefes alacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ile birlikte Manisa merkezde inşa edilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yaptığı önemli yatırımlara ilişkin çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre ilçesinde inşa edilen Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Çalışmaları yüzde 40 oranında tamamlanan tesise düzenlenen inceleme gezisinde Genel Müdür Coşkun’a, Genel Müdür Yardımcısı ve Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Burak Aslay da eşlik etti. Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Uğur Topkaya’nın yaptığı teknik sunumun ardından tesisi gezen Coşkun, tesisteki devam eden çalışmaları yakından inceledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelindeki atıksu arıtma tesisi hamleleriyle Gediz ve Bakırçay’ı kirlilikten arındırarak, daha sağlıklı bir gelecek inşa ettiğini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Ergün’ün değerli katkıları ve bizlere ettiği önderlikle, şehrimize değer katacak yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz.Bereketli Manisa ovasının atıksu kirliliğinden kurtarılması için merkezde hizmete sunacağımız tesisimizdeki çalışmalarımız da hızla sürüyor. İşletmeye aldığımız 13 adet atıksu arıtma tesisimizin yanı sıra Manisa Merkez, Turgutlu, Gördes ve Soma’da atıksu arıtma tesisi inşaatlarına devam ediyoruz. Gelecek dönemde de Manisa’ya 8 tane daha atıksu arıtma tesisi kazandıracağız. Manisa merkezindeki tesisimizin şuan yarıya yakın kısmı bitmiş durumda. Çalışmalar tamamlandığında kentin nefes almasını sağlayacak olan bu tesisimizin Manisa’ya ve Manisalı hemşehrilerime şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.