05 Temmuz 2017 Çarşamba 16:53
Aslay Saruhanlı’daki yatırımları yerinde inceledi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı ilçesini ziyaret ederek MASKİ tarafından ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı ilçesine inceleme ziyareti düzenledi. Öncelikle MASKİ Saruhanlı hizmet binasında İlçe Şefi Serdar Özgedik ile görüşen Genel Müdür Yardımcısı Aslay, MASKİ’nin ilçedeki çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi alarak istişarelerde bulundu. Görüşmenin ardından Aslay, İlçe Şefi Özgedik ile birlikte şantiye alanı olarak kullanılması planlanan alanda incelemeler gerçekleştirdi.

“Tüm çabamız; Manisa’ya daha iyi hizmet sunabilmek”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak ilçelerimizdeki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde, 17 ilçemize hiçbir ayrım gözetmeksizin kesintisiz hizmet ulaştıran bir kurum olarak ilçelerimize ziyaretler düzenliyor ve yerinde incelemeler yapıyoruz. Tüm çabamız Manisalı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.