22 Şubat 2018 Perşembe 16:22
Aşağıçobanisa’da dere temizliği başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesindeki Kılıç Deresinde bin 500 metrelik dere temizlik çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki dere temizlik çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Yağmur sularının getirdiği atıklarla dolan derelerin temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren MASKİ, Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesinde bin 500 metrelik dere temizlik çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma sayesinde mahalleden geçen dere, zamanla oluşan pisliklerden temizlenerek su taşkınları önlenecek.

“MASKİ sıkıntılarımızla hemen ilgileniyor”

Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç, “Mahallemizin üst kısmından geçen Kılıç deresi aşırı yağışlarda hayatı felç haline getiriyordu. Dere yatağı pisliklerle dolu olduğu için dereden taşan sular nedeniyle ne sokağa çıkabiliyoruz ne de çocuklarımız okullarına gidebiliyor. Her yer pislik ve çamur içinde kalıyor. Dere mahallemizin üst kısmında yani biraz yokuşta olduğu için su taşkınları sanayi ve dükkanlarımıza kadar gelip esnafımızı da kötü etkiliyordu. Bir dilekçeyle MASKİ’ye müracaat ettik. Diğer zamanlarda olduğu gibi yine MASKİ yetkilileri hemen gelip ilgilendiler. Şu an dere temizlik çalışmalarına başlandı. MASKİ’nin çalışmalarından çok memnunuz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.