06 Haziran 2017 Salı 12:31
Arızalanan sayaçlar MASKİ tarafından onarılıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, arızalanan kartlı su sayaçlarını vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak adına kendi bünyesinde oluşturduğu Su Sayaçları Tamir ve Ayar İstasyonu’nda tamir ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, çalışma kalitesini ve hızını yükselterek Manisalılara daha iyi hizmet vermek için çalışıyor. MASKİ, il genelindeki elektronik kartlı su sayaçlarının bakım, onarım ve tamir işlemlerini kendi kurduğu laboratuvarda gerçekleştiriyor. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca akredite edilen Su Sayaçları Tamir ve Ayar İstasyonu’nda Sanayi Bakanlığı tarafından sertifikalandırılan 6 teknik personel görev yapıyor. Daha küçük çaplı arızalarda ise sayaç sökülmeden sahada bakım ve kontrolü yapılarak abonelere yerinde hizmet ulaştırılıyor.

Vatandaşın hem zamanına, hem cebine katkı sağlıyor

Amaçlarının Manisalılara en iyi ve hızlı hizmeti sunmak olduğunun altını çizen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak hayata geçirdiğimiz her yeni uygulamayla birlikte vatandaşlarımızın abonelik ile ilgili işlemlerini daha kolay ve hızlı hale getirmeye çalışıyoruz. Bünyemizde oluşturduğumuz sayaç laboratuvarımızda da arızalı kartlı sayaçlarımızın tamirini gerçekleştiriyoruz. Onarım sürecinde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına kendilerine işletme sayacı temin ediyoruz. Bu sistemi kendi içimizde oluşturmuş olmamız, abonelerimize hem zaman açısından hem de maddi açıdan tasarruf sağlıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.