27 Şubat 2018 Salı 15:04
Altay’ın U-19 takımı ilk yenilgisini Manisa’dan aldı

Bölgesel Gelişim Liglerinde heyecan hafta sonunda oynanan maçlarla devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor U-19 Takımı, 16 maçta 11 galibiyet ve 5 beraberlik alan Altay’ı 3-0 mağlup ederek rakibinin namağlup ünvanına son verdi.

Bölgesel Gelişim Liglerinde mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hafta sonunda da büyük bir heyecan yaşandı. Manisa’da oynanan maçlarda U-15 Takımı Altay’a 2-0 mağlup olurken, U-16 Takımı da Manisa’da oynanan maçta Altay’a 1-0 mağlup oldu. U-17 maçında deplasmanda Altay ile karşılaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gençleri sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılırken Manisa Büyükşehir Belediyespor U-19 Takımı ise İzmir’de Gaziemir İlçe Stadı’nda lider Altay’ın konuğu oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşmadan önce oynadığı 16 maçta 11 galibiyet ve 5 beraberlik alarak rakiplerinin korkulu rüyası olan Altay U-19 Takımı, Manisa BBSK karşısında ilk yenilgisini aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Spor U-19 Takımını galibiyete taşıyan goller ise 38. dakikada Oğuzhan, 43 ve 45. dakikalarda Mehmet Uysal’dan geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Spor U-19 Takımında teknik heyet ve genç futbolcular maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.