05 Nisan 2018 Perşembe 13:25
Aloğlu’ndan proje üstüne proje

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan adayı ve Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, adaylık çalışmaları kapsamında her gün bir projesini tanıtmaya devam ediyor. Aloğlu, ticaret ile uğraşan tüm Manisalıların yararlanabilmesi amacıyla "Ticari Arama Motoru" geliştirdiklerini söyledi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, adaylık çalışmaları kapsamında her gün bir projesini anlatıyor. Son olarak "Ticari Arama Motoru " adı altında hazırladıkları projeyi tanıtan Aloğlu, "Bizler değiştirmek için değil geliştirmek için göreve talibiz. Sizlerle, Manisalılar ile kalkınmayı desteklemek, Manisa’yı geliştirmek için genç bir enerji ile çıktık bu yola. Kimseyi kimseden ayırmadan, herkesi birleştirerek bu yoldayız. Bu nedenle daha fazla neler yapabiliriz diye gelişiyoruz ve sürekli geliştiriyoruz. Bir yeni projemiz daha bu enerji ile hayata geçiyor. Manisa’yı Manisalı kaynaklar ile geliştirecek, bölge ve yurt içi piyasalara girdiler sağlayacak, aynı zamanda ortak ihtiyaçların karşılanması konusunda ’Ticari Arama Motorunu’ uygulamaya alacağız. Böylece tüm sanayicilerimiz, ticaret ile uğraşanlar Manisalılar artık aradıkları tüm bilgilere anında ulaşabilecek, işlerini geliştirebilecekler. Hayata geçirdiğimiz her proje ile bugüne kadar geç kalınmış ama Manisa’ya yakışan yeni bir vizyon ile Manisa ile gelişmeye devam ediyoruz" dedi.

Toplu indirim protokolleri

“Toplu İndirim Protokolleri” adı altında hazırladıkları projeyi de anlatan Aloğlu, "Manisa’da bulunan esnafın ticaretini geliştirmek, Manisa’ya katkı sağlamak, yerelin ekonomisini geliştirmek vazgeçilmez önceliklerimizdendir. ’Toplu İndirim Protokolleri’ projesiyle MTSO bünyesinde olan üyelerimizin Manisa esnafı ve üyeleri arasında yapacakları alışverişler için özel indirimler uygulayacağız. Böylelikle özellikle esnafımıza ekonomik değer katacağız. Ekonomiyi yine birlikte canlandıracağız. Ekonomisi gelişen bir şehrin sosyal yaşayışı da değişecek. Manisa daha da yaşanılabilir, tercih edilen bir şehir haline gelecektir. ’Geliştirmeye geliyoruz’ derken Manisalılar ile birlikte enerjimizle Manisa’yı bir Marka haline getirmek için aklımız ve samimiyetimizle bir güç olarak geliyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.