06 Nisan 2018 Cuma 12:29
Aloğlu’ndan MTSO için sosyal sorumluluk projeleri

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Manisa Girişimciler Derneği Başkanı Ayberk Aloğlu MTSO için sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçireceklerini söyledi.

7 Nisan Cumartesi Günü gerçekleştirilecek olan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlık için aday olduğunu aylar öncesinden açıklayan MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, “Biz göreve talip olduğumuz günden bu yana Manisa dedik, Manisalılar ile birlikte dedik. Odamızı ihtiyaçlarını çözmek, daha sonuç odaklı çalışmalar yapmak geliştirmek asli görevimiz. Ama bizim şu şehrin insanları olarak bir büyük görevimiz daha var. Yaşadığımız yerin refah seviyesini arttırmanın sadece ticaret olmadığını da biliyoruz. Toplumun her kesiminin sorunlarını çözmekle birlikte yaşadığımız bu şehir için önceliklerden biri. Biz böyle bir görevi yerine getirmek için MTSO’ya talip olduk” dedi.

Sosyal sorumluluk projeleri ile ortak çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Aloğlu şunları söyledi: “Bir yeni projemiz de Sosyal Sorumluluk Projeleri. Sanayinin gelişmesi için gerekli olan nitelikli insan gücü için meslek okullarımızın geliştirilmesini sağlayacağız. Okullarımız ile işletmelerimiz ortaklaşa çalışmalar yürütecek. Kırsal alanda kalan okullarımızın imkanlarını artırmak için okullarımıza destek olacağız. Manisa’nın kurum ve kuruluşları ile birlikte kadınlarımızın iş hayatına dahil olması için eğitimler kurslar düzenleyip istihdam çalışmaları yapacağız. Yaşlılarımızın, çocuklarımızın, engellilerimizin her türlü imkanlardan yararlanması için, toplumsal entegrasyonları için ayrı ayrı destekler oluşturacağız. Gezici ekipler ile imkanlara ulaşmakta sınırlı olan tüm dezavantajlı gruplara bizler ulaşacağız, ulaştıracağız. Manisa bizim. Bizler Manisa’nın geleceğiyiz. Büyüklerimizden aldığımız geleceğin emanetini büyük Manisa’yı geliştirerek bir ‘marka’ olarak geliştireceğiz ve bunu hep birlikte geleceğe taşıyacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.