10 Nisan 2018 Salı 12:21
Aloğlu’ndan Manisa TSO’ya sosyal tesis projesi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı ve Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu, Manisa TSO için içerisinde hobi bahçeleri, kültür evi ve gençlere yönelik çeşitli atölyelerin olduğu sosyal tesis projesi hazırladıklarını söyledi.

MTSO adaylık çalışmaları kapsamında her gün bir projesini tanıtan MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, MTSO için hazırladıkları sosyal tesis projesi hakkında bilgi verdi. Hayatın sadece çalışmaktan ibaret olmadığını bildiklerini belirten Aloğlu, “Manisa’nın gelişmişliği ile birlikte sosyal alanda da gelişmesi gerektiğinin farkındayız. Manisa’ya öncü olmak gerektiğini düşündüğümüz için fikirlerimizi her ortamda paylaşıyoruz. Birlikte gelecekte başaralım diyoruz. Yaşadığımız bu güzel şehir her geçen gün gelişiyor, büyüyor. İhtiyaçları artıyor. Sadece sanayinin gelişmesi değil yapılması gerekenler. Tüm çalışmalarımızın ve projelerimizin içine bu konuyu da değerlendirdiğimiz çözümler üretmek için çalıştık. Ve işte yeni bir projemiz daha. Manisa TSO Sosyal Tesisleri. Burası bir lokal değil. Bu tesisler ailelerimiz ile gelişmiş olan şehrin kısıtladığı imkanları ortadan kaldıracak olan bir sosyal tesis. Manisa’ya has yerli tohumlar ile ekilecek olan hobi bahçeleri, Yuntdağımızın doğallığını tüm dünyaya açacak olan taze ve doğal ürünlerin satış ve sunumları, ailelerimiz ile vakit geçireceğimiz, çocuklarımızla birlikte güvenle koşup oynayabileceğimiz doğal ortamlar, kültürel ve sosyal etkinlerimizi yapabileceğimiz çalışma ortamları, şehrimize gelecek olan misafirlerimizi ağırlayacağımız Manisa Kültür Evi, gençlerle yapacağımız çalışmalar için atölyelerin yer alacağı örnek bir tesisi hayata geçireceğiz. Bakmak başka bir şey görmek başka bir şey. Bizler yapacağımız çalışmalar ve projeler için hep gören göz olduk. Anladık düşündük akıl birliği yaptık ve Manisa için en iyisini ama hayata geçireceğimiz çalışmaları planları ile birlikte projelendirdik. Ve başta söylediğimiz gibi biz geliştirmek için birlikte gelecekte başaracağımız çalışmaları sizlerin hizmetine getirdik. Bizler yönetimde olsak da olmasak da bu projelerin hayata geçmesi için gereken her türlü desteği sağlayacağız. Bizler başında olduğumuz kuruluşumuz ile bunları hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şimdi güç birliği yapıyoruz. Her şey Manisa’nın hak ettiği değer için Manisa markası için” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.