06 Mayıs 2021 Perşembe 14:28
Alaşehirli öğrencilere trafik eğitimi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Trafik Haftası dolayısıyla uzaktan eğitimle öğrencilere trafik eğitimi düzenlendi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevrimiçi olarak öğrencilere trafik eğitimi verdi. Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı Kemal Salih Önalan tarafından yaya geçidleri, kırmızı ışık ihlali, emniyet kemerinin önemi hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin sorularının da cevaplandığı eğitimlerle ilgili konuşan Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü Mustafa Yılmaz emniyet teşkilatına teşekkür etti.

En iyi öğrenme şeklinin yaşayarak ve yaparak öğrenme olduğunu belirten Komiser Yardımcısı Kemal Salih Önalan, "1 Mayıs 7 Mayıs tarihleri arasında trafik haftası olarak kutluyoruz. Biz de bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarının giriş kapılarına afişlerimizi astık. Ana caddelere pankartlarımızı astık okullarımıza, çevrimiçi bağlanarak öğrencilere trafik haftasının önemini anlattık, bilgilendirmeler yaptık. Bu kapsamda bütün vatandaşlardan ricamız, trafik kurallarına uyalım, trafik kuralları sizi hayatta tutmak için vardır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.