03 Nisan 2017 Pazartesi 14:46
Alaşehir’de yollara bahar havası geldi

Alaşehir Belediyesi, ilçe genelinin ihtiyaç duyulan yollarda yama ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Alaşehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm yollarda asfalt yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor. Asfalt çalışma ekipleri çalışmalarını belediyeye iletilen istek ve talepler de değerlendiriliyor.

Çalışmalar hakkında Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, asfalt ekiplerinin tüm yollarda çalışmalarına ara vermeden hızla devam ettiğini belirterek, "İlçemizdeki tüm yollarda yama ve onarım çalışmalarımız devam etmekte. Ayrıca yoğun kış şartlarında bozulan dolayısı ile ihtiyaç duyulan yerlerde de asfalt yama ve onarım işlemlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.