19 Aralık 2018 Çarşamba 10:41
Alaşehir Belediyesi ücretsiz tiyatro kursu açıldı

Alaşehir Belediyesi tarafından tiyatroya gönül veren ve her yaş grubundan vatandaşların katılabileceği ücretsiz Alaşehir Belediye Tiyatrosu, Drama ve Oyunculuk Okulu açıldı.

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında önemli projelere imza atan Alaşehir Belediyesi tiyatroya gönül veren ve her yaş grubundan vatandaşların katılabileceği ücretsiz Alaşehir Belediye Tiyatrosu, Drama ve Oyunculuk Okulu açtı. Toplumun kültürel açıdan gelişmesini sağlayan en önemli unsurlardan biri olan tiyatroyu Alaşehir’de yaygınlaştırmak, tiyatroya ilgisi olan çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin kendilerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla 7’den 70’e tiyatro sloganıyla açılan tiyatro kursunun Genel Sanat Yönetmenliği Şekip Noyanalp yapacak.

Noyanalp ve ekibi, tiyatro kursiyerlerine; disiplinli, özverili ve keyifli bir eğitim süreci içerisinde, vücudunu kullanabilmeyi, etkili ve güzel konuşabilmeyi, oyunculuk potansiyelini geliştirmeyi, kendini ve yeteneğini fark etmeyi, sanatsal yanını ortaya çıkarmayı ve hayal gücünü çalıştırmayı, hayata daha derin ve daha hassas bakabilmeyi öğretecek. Kayıtların tamamlanmasının ardından çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.