06 Mart 2017 Pazartesi 17:37
Akhisarlı kadınlar, Kadın Dayanışma Merkezi istedi

Akhisar 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Üyeleri ilçelerine yapılmasını istedikleri Kadın Dayanışma Merkezi için topladıkları 4 bin 500 imzayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e teslim etti.

Akhisar 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Üyelerini konuk eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, dernek üyelerinin ilçelerinde Kadın Dayanışma Merkezi açılması ile ilgili topladıkları imzaları teslim aldı. Kadınların taleplerini dikkatle dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesinin kadınlara gerek meslek edinme kurslarıyla, gerekse de sosyal ve kültürel etkinlerle pozitif ayrıcalık sağladıklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Akhisar 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Üyelerini makamında konuk etti. Ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy da hazır bulundu. Tüm kurum ve kuruluşlardan destek talebinde bulunduklarını belirten, Akhisar 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Ayşen Uçar, ilçede Kadın Dayanışma Merkezi açılmasıyla ilgili topladıkları 4 bin 500 imza adet imzayı içeren dosyayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e teslim etti.

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinde kadınlara yönelik pozitif ayrıcalık yaptığını ve kadınların sorunlarını önemsediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediyemize bağlı aile danışma merkezimizde aile bağlarını güçlendirmek ve artan boşanma oranlarına karşı önlem almak amacıyla gerek kadınlarımıza gerekse de erkeklere yol gösteriyoruz. Bunun yanı sıra kahvehanelerde erkeklere kadınlara şiddete karşı eğitim veriyoruz. Öte yandan kadınlara yönelik düzenlediğimiz meslek edindirme kurslarıyla da onlara istihdam sağlıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.