21 Mart 2017 Salı 17:20
Akhisarlı 45 girişimci adayına sertifika töreni

Manisa’nın Akhisar ilçesinde uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan 45 girişimci adayına belgeleri verildi.

Akhisar Bakkallar Odası ve Terziler, Konfeksiyoncular Giyim Sanatkarları Odası, İŞKUR ve KOSGEB ortaklığında uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan 45 girişimci adayına belgeleri verildi. Akhisar Belediye Meclis Salonunda düzenlene sertifika törenine İŞKUR Müdürü Yunus Yorgancı, Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara ve Terziler, Konfeksiyoncular Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Sami Ekerbiçer ve girişimci adayları katıldı. Girişimci adayların 10 gün boyunca eğitim aldıklarını ifade eden Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, “Bundan sonra yine Avrupa Birliği eğitimlerimiz devam edecek. Bunun arkasında bizim oda ve üyelerimize yapacağımız bir çalışmamız var. İşbirliği ve güç birliği şeklinde gerçekleşecek projemiz var. Bu proje büyük bir proje, gerçek anlamda da o proje ile başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi. Törende konuşan Terziler, Konfeksiyoncular Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Sami Ekerbiçer ise, projeye ilk kez girdiklerini belirterek desteklerinden dolayı Akhisar Bakkallar Odasına teşekkürlerini iletti.

Eğitim programları açtıklarında eleştirilere maruz kaldıklarını dile getiren Akhisar İŞKUR Müdürü Yunus Yorgancı, “Bizim yaptığımız Nasrettin hocanın göle maya çalması gibidir. Eğer bu eğitimler sonrasında kimse iş açmamış olsa bile kaybedeceğimiz tek şey maya. Ama bir kişinin bile iş açması halinde kazanacaklarımız kaybettiklerimizin kat ve kat fazlası olacaktır. Biz bu amaçla kursun açılmasını ve geliştirilmesini çok istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.