07 Mart 2018 Çarşamba 13:26
Akademisyenlerinden Başkan Selçuk’a kafeterya teşekkürü

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, müdür yardımcısı ve tüm akademik personel Sarıgöl Belediyesi Başkanı Necati Selçuk’u makamında ziyaret ederek okula kazandırdıkları kafeterya için teşekkür etti.

Sarıgöl Belediyesi’nin, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) kazandırdığı kafetaryanın yapımında belediyenin verdiği desteğe teşekkür etmek amacıyla Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a ziyaret ederek teşekkür ettiklerini belirten Sarıgöl MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, "Önceden belediyeye ait olan binanın Sarıgöl Meslek Yüksekokuluna tahsisinin ardından orası okul kafeteryası olarak işletilmekteydi. Dış zemin taban döşemesi yapılmamıştı. Şu anda belediyenin verdiği desteklerle zemin fayans döşemesi yapılmış ve kullanıma açılmıştır. Başta Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk olmak üzere Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve belediyenin tüm çalışanlarına bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Belediye Başkanı Selçuk da eğitime her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.