08 Mart 2017 Çarşamba 15:38
AK Partili kadınlar hastanede karanfil dağıttı

AK Parti Sarıgöl Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal ve yönetim Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Sarıgöl Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara ve çalışan kadınlara karanfil dağıttı.

Sarıgöl AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, Sarıgöl Devlet Hastanesinde Baş Hekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman’ı makamında ziyaret ettikten sonra, hastanede çalışan kadınları ve servislerde yatan kadın hastaları ziyaret ederek karanfil verdi. Karanfil vererek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, "Kadınlarımızı sadece 8 Mart’ta değil her zaman hatırlamak gerek. Kadınlara şiddet ve cinayetlerin son bulması dileği ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlarım." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.