08 Haziran 2017 Perşembe 15:14
AK Parti Manisa 50 yöneticiyle 50 evde iftar açtı

AK Parti Manisa İl Teşkilatı, il yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimlerinden birer kişinin katılımı ile 50 yöneticiyle 50 evde iftar açtı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı başlattığı proje ile aynı gün 50 yönetici ile 50 evde iftar yaptı. İl yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinden birer kişinin olduğu 50 farklı gurup Manisa’ da 50 farklı aileyi evlerinde ziyaret ederek birlikte iftar açtılar. Yaptıkları çalışmalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın azminden güç aldıklarını ifade eden AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli “Bu gece 50 kişilik il yönetimimiz, 50 kişilik kadın kolları ve 50 kişilik gençlik kolları yönetimlerimiz ile birlikte 3 er kişilik ekipler halinde şehrimizde yaşayan 50 ailenin evlerine konuk olup birlikte iftarlarımız açtık. İnsanlar farklı sebepler nedeni ile ihtiyaç sahibi durumuna düşebiliyor, bu hepimizin başına gelebilecek bir şeydir. Biz bu gece bu ailelerimiz ile bir araya gelebilmek adına çok titiz bir çalışma yürüterek 50 ihtiyaç sahibi ailemizi belirleyerek evlerine konuk olduk. Bu çalışmalarımızı yaparken kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın azminden de güç alarak halkımızın sofralarına konuk oluyoruz. Ramazan ayı boyunca bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da evlerimizde değil halkımız ile birlikte iftarlarımızı açmaya devam edeceğiz. Bu nokta da evlerinden ailelerinden feragat ederek bizlerle birlikte bu programlara iştirak eden tüm yönetici kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Biz zengin sofralar da mütevazı sofralarda iftarlarımızı, vatandaşlarımız ile aynı sofralarda açmaya devam edeceğiz. Bu noktada tüm siyasilerimizin de aynı noktada hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.