20 Mart 2017 Pazartesi 10:53
Ahmet Bayram pistlerde fırtına gibi esiyor

Katıldığı her yarıştan madalyayla dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Ahmet Bayram, 1. Selçuk Efes Ultra Maratonunda rüzgar gibi eserek yaş kategorisinde birinci olmayı başarırken, genel klasmanda da ikinci oldu.

Uluslararası katılımla gerçekleşen 1. Selçuk Efes Ultra Maratonu, 10 km, 20 km ve 55 km olmak üzere üç farklı etapta yapıldı. Doğa ve tarih kokan bu önemli spor organizasyonunda Ahmet Bayram da, Manisa Büyükşehir Belediyespor adına yarıştı. 20 kilometrelik etapta yarışan Bayram, 1. Selçuk Efes Ultra Maratonunda da farkını ortaya koydu. İlerleyen yaşına rağmen katıldığı yarışlarda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarıyla temsil eden sporcu bu önemli spor organizasyonda genel klasmanda ikinci sırada yer alırken, yaş kategorisinde de zirveye yerleşti.

Kazanılan başarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Bireysel ve takım sporlarında elde edilen başarılar bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda madalya avcısı sporcumuz kulübümüzü başarıyla temsil ederek Selçuk’tan dereceyle döndü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına Bayram’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.