16 Temmuz 2019 Salı 11:52
15 Temmuz bilardo turnuvasına Salihli damgası

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen bilardo turnuvasında madalyaları Salihlili bilardocular topladı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye Bilardo Federasyonu Manisa İl Temsilciliği tarafından Amerikan Pool Bilardo Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya ilgi büyük olurken, müsabakalar ise son derece çekişmeli maçlara sahne oldu.

Turnuvanın şampiyonu İbrahim Kaygısız olurken, Osman Açıkgöz ikinci, Süleyman Gökçe ve Emin Çoksöyler üçüncülüğü paylaştı. Turnuvanın şampiyonu Kaygısız ile dereceye giren bilardocuların kupa ve madalyalarını Bilardo İl Temsilcisi Kemal Özel verdi.

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen turnuvada ilk 4 sırada Salihlili bilardocuların yer almasının mutluluk verici olduğunu belirten turnuvanın şampiyonu İbrahim Kaygısız, Türkiye geneli turnuvalara katılarak, Salihli’nin tanıtımına katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.