29 Mart 2018 Perşembe 11:54
14 mahallenin orta gerilim enerji nakil hatları yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelere içme suyu temin eden sondajların enerji nakil hatlarını yenileme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda MASKİ; Alaşehir, Akhisar, Sarıgöl ve Saruhanlı ilçelerinde başlattığı bakım çalışmalarını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa il genelindeki vatandaşlara daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı; Alaşehir, Akhisar, Sarıgöl ve Saruhanlı ilçelerine bağlı mahallelere içme suyu temin eden sondajların orta gerilim enerji nakil hatlarını yeniledi. Olası arızaların önüne geçmek için başlattığı bakım-onarım ve izolasyon çalışmalarını tamamlayan MASKİ, 14 mahalledeki çalışmalarda orta gerilim enerji nakil hatlarının izolasyonunu ve 9 mahalledeki orta gerilim ayırıcılarını değiştirdi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde arızalardan kaynaklı su kesintilerinin yaşanmasını önlemek için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşamaması için içme suyu tesislerinin elektrik enerjisini sağlayan orta gerilim enerji nakil hatlarında bakım-onarım çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce Kırkağaç ve Soma ilçelerinde hayata geçirdiğimiz çalışmaların ardından şimdi de Alaşehir, Sarıgöl, Saruhanlı ve Akhisar ilçelerimize bağlı 14 mahallede çalışmalarımızı da tamamladık. Bakım-onarım ve izolasyon çalışmalarımız sayesinde orta gerilim enerji nakil hatlarımız günümüz şartlarına uygun hale getirildi” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.03.2018 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.