06 Eylül 2017 Çarşamba 13:08
Alaşehir Hande Yener’le kurtuluş coşkusunu yaşadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener’i hayranlarıyla buluşturdu. Başarılı sanatçı Hande Yener, sahne performansı ve seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla ilçe sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Pop Müziği sanatçısı Hande Yener, Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü kapsamında Alaşehir Demokrasi Şehitleri Alanı’nda sahne aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen konserde Hande Yener başarılı sahne performansıyla kurtuluş coşkusunu ikiye katladı. Konseri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Dairesi Başkanları, Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan ve binlerce Alaşehirli takip etti. Konserin ilerleyen dakikalarında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban sahneye davet edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konser nedeniyle memnuniyetini dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünü kutladı.

Karaçoban’ın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bir konuşma yaptı. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve tüm silah arkadaşlarını hürmetle anarak konuşmasına başlayan Başkan Ergün,” Bugün bu ülkede özgürce yaşıyorsak ulu önderimizin ve silah arkadaşlarının sayesinde. Bu anlamda meydanı dolduran binlerce gencimizin de bunu asla unutmamasını temenni ediyorum. Bugünlerin kıymetini bilelim. Biz bugün bulunduğumuz makamlarda elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi. Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünü de kutlayan Başkan Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile birlikte beraberlik mesajları vererek konuşmasına son verdi.

Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener’i başarılı performansından dolayı tebrik ederek çiçek ve Manisa’ya özgü ürünlerin bulunduğu paketi hediye etti. Sahne şovları ve dansçılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, Manisalı hayranlarından büyük alkış aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.