07 Ocak 2018 Pazar 13:16
Yunusemre Belediyesinden TSM konseri

Yunusemre Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, yeni yıl konseri düzenledi.

Yunusemre Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, verdiği konserle yeni yıla "Merhaba" dedi. Ünlü Bestekar Selim Öztaş’ın koro şefliğini yaptığı konserde Hüseyni, Uşşak ve Muhayyer Kürdi makamında birbirinden güzel eserlere yer verilirken; Türk Sanat Müziği severlerin yoğun ilgi gösterdi. Koronun seslendiği eserler ayakta alkışlandı. Konser sonunda Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Ünlü bestekar Selim Öztaş’a çiçek takdim ederek, Öztaş ve koro üyelerini kutladı.

Kültür Sitesi Lale Salonu’nda düzenlenen konsere Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Mustafa Irmak ve Şaver Yüksel, AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Irmak, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.