11 Ekim 2017 Çarşamba 10:32
Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu Saruhanlı’ya geliyor

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Saruhanlı Belediyesi tarafından 21 Ekim 2017 tarihinde düzenlenecek "El Metin" isimli programa konuşmacı olarak katılmak üzere Saruhanlı’ya gelecek.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yaptığı açıklamada 21 Ekim Cumartesi akşamı, adını Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in ismi şerifinden alan, "El Metin" isimli bir program düzenleyeceklerini belirtti.

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesislerindeki düğün salonunda düzenlenecek programda, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun da konuşmacı olarak yer alacağını ifade eden Yaralı, şu bilgileri verdi:

"Adını Peygamber efendimizin ismi şeriflerinden alan, halkımızın da beğeniyle izleyeceği güzel bir program hazırlıyoruz. Ünlü Sunucu ve İlahi Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ilahileriyle, Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da sohbeti ile programımıza katılacaklar. Tüm halkımızı programımıza davet ediyorum."

21 Ekim 2017 Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak olan program, Saruhanlı Belediyesine ait Sosyal Tesislerdeki düğün salonunda gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.