09 Ekim 2017 Pazartesi 13:03
Turgutlu Kent Müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

Turgutlu’nun tarihine ışık tutan Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ziyaretçi sayısını her geçen gün arttırırken, müze açıldığı günden bugüne kadar 4 bin kişiyi ağırladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle hayata geçirdiği ve Mayıs ayında açılışı gerçekleşen Kent Müzesi, her kesimden vatandaşın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Okulların açılmasıyla birlikte ziyaretçileri öğrenci ağırlıklı olan Kent Müzesi’ne gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Kent Müzemiz, açıldığı günden bu yana 4 binden fazla vatandaşımızı ağırladı. Genç öğrenci kardeşlerimizin ve okullarımızın ilgisi de bizleri ayrıca mutlu ediyor. Günden güden artan ziyaretçi sayısıyla Turgutlu’nun geçmişini müzemizde sergiliyoruz. Beklentimizin çok üzerinde olan ilgiden dolayı tüm tarihseverlerimize, tüm hemşerilerimize ve ilçemizde ağırladığımız konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.