01 Ekim 2017 Pazar 14:08
Fuar Merkezi’nde tiyatro ziyafeti

Yaşadıklarıyla baş etmeye çalışan bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ isimli oyun Erdal Beşikçioğlu’nun muhteşem performansıyla Fuar Merkezi’nde Manisalılarla buluştu. Oyunun sonunda yüzlerce Manisalı Erdal Beşikçioğlu’nu ayakta alkışladı.

Anadolu turnesine çıkan Erdal Beşikçioğlu, Cem Emüler’in yönettiği ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ oyununu Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde sergiledi. SNS Fuarcılık tarafından organize edilen oyun, Manisalılardan büyük ilgi gördü. Salon tamamen dolarken Erdal Beşikçioğlu’nun performansı büyük beğeni topladı.

Oyun öncesinde Fuar Merkezi hummalı bir çalışma ile oyun için hazırlanırken, oyunu izlemek için yüzlerce sanatsever erken saatlerde Fuar Merkezine akın etti. Sanatseverlerin yerini almasının ardından Erdal Beşikçioğlu, kurulan iş makinesi üzerinde sahneye çıkarak unutulmaz bir performans ortaya koydu.

Yazar Nikolay Vasilyeviç Gogol’un ünlü eserinden uyarlanan, yaşadıklarıyla baş etmeye çalışan bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan oyun büyük beğeniyle izlendi. Adım adım deliliğe giden, karşılaştığı gerçeklerle baş edemeyen başkahraman Popriçin’in günlüğünden kesitlerin anlatıldığı 90 dakikalık oyunun sonunda salonu dolduranlar Erdal Beşikçioğlu’nu uzun süre ayakta alkışladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.