08 Ocak 2018 Pazartesi 16:50
Araştırmacılara yol gösterecek kitap 2 buçuk yılda hazırlandı

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Ören tarafından 2 buçuk yılda hazırlanan ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle basımı gerçekleştirilen ‘Manisa Kitapları Kaynakçası’, Manisa’yı araştıracak tüm araştırmacılara yol göstericisi olacak. Manisa üzerine hazırlanmış bütün çalışmaları bir araya getiren kitap, bu alanda Manisa’da yapılmış ilk çalışma olma özelliğini de taşıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle basılan ‘Manisa Kitapları Kaynakçası’ kitabının yazarı Mustafa Ören, Manisa Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu. Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil tarafından ağırlanan Mustafa Ören, 2,5 yıl süren çalışmasının ardından hazırladığı kitaba sağlanan destek nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Manisa üzerine hazırlanmış bütün çalışmaların bibliyografya (Kaynakça) olarak bir araya getirildiğini dile getiren Mustafa Ören, “Amacımız Manisa üzerine çalışmak isteyen, araştırmacılara yol göstermek, elle tutulur bir kaynak sunabilmekti. Kitapta yaklaşık 1091 adet kaynak var. Bu alanda Manisa’da yapılmış ilk çalışma. Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle basımı gerçekleştirildi” dedi.

Kitabın Manisa üzerine yazılacak tüm yazılara kaynakça olacağını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ise, üniversitelere, araştırma merkezlerine, ulusal ve uluslararası kütüphanelere dağıtımı yapılacak kitabın araştırmacılara yol gösterici olacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.