12 Ocak 2018 Cuma 12:53
Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu yılın ilk konserini verdi

Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde, Türk Sanat Müziği Eğitimi Kursu bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu yılın ilk konserini verdi.

Alaşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından şefliğini Turgay Kızıltuğ’un yaptığı sunumunu Pınar Kaya’nın üstlendiği gecede Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirerek gece keyif dolu anlara sahne oldu.

Yoğun bir talebin olduğu konsere; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu, Ulaştırma Alayı Garnizon Komutanı Ali İsmail Elalmış, Ziraat Odası Başkanı Nejdet Türk, Halkla İlişkiler Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Dikçe, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, "Belediye olarak temel belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da büyük değer veriyor, kültürümüzün gelecek nesillere aktarılması için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bizler bu etkinlikler ile kültürümüzde var olan Türk Sanat Müziği eserlerimizin genç nesillere aktarılmasını amaçlıyoruz. Siz değerli izleyicilerimize de kültürümüze sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Bu gecenin hazırlamasında emeği geçen herkese ve birbirinden güzel eserleri sunan saz ve söz sanatçılarına teşekkür ederken dinleyicilere ise katıldıklarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.