İYİ Parti'de, Sayın Meral Akşener'in başkanlığında; Başkanlık Divanı, milletvekilleri ve Genel İdare Kurulu üyelerinin katılımları ile yapılan toplantıda partinin 3. Olağan Kurultayının, genel seçimlerden önce yapılması kararı alınmış idi.

Toplantının sonuç bildirgesinde, milletvekili aday adayı olmak isteyen, İli İlçe Başkanları ve yöneticilerin İl ve İlçe Başkanlıkları ile yönetim kurulu üyeliklerine, yapılacak kongrelerde, aday olmamaları da istendi.
İkinci Olağan Kongre sonrası üye sayılarında ki fevkalade artış, delege sayıların artışı zorunlu kılmasının yanın da mevcut delegeler ve yöneticilerin de kısmen de olsa değişmelerinin partiye yeni bir heyecan katması ve dinamizmi arttırması yönünde bir fırsattır.
Manisa İl Başkanı Sayın Hasan Eryılmaz'ın, İl Başkanlığına seçildiği gün milletvekilli aday adaylığını açıklamış olması, o günden itibaren parti içinde bazı arkadaşların İl Başkanlığı için kendilerini hazırlamaları için de bir fırsat olmuş idi.
Uzun zamandır, kurulduğu günden bu yana, kurucu, İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapanların yansıra, sonradan gelen bazı arkadaşların da oluşturdukları guruplar ile çalıştıkları gözlenmekte idi ki artı ve eksileri ile parti için de bir hareketlilik kazandırmış idiler.
İlçeler delege seçimleri ile İlçe kongrelerinin yapıldığı bu günlerde çoğunlukla medeni, insan onuruna yakışır bir mücadele sürdürülüyor olması da memnuniyetle gözlenmektedir.
Gönüller, İl Başkanlığa seçilecek kişinin ve yönetiminde görev alacak olanların; Toplumda sevilen sayılan, birleştirici liderlik vasfına sahip, koordinasyon yeteneğine sahip, Büyük Türkiye Ülküsünü benimsemiş, kendini yenileyen ve yeniliklere açık, Atatürk İlke İnkılaplarına yürekten bağlı bir kişi olmasından yana.
Biliyoruz ki bu seçim her türlü kişisel çıkar ve kavgalarının ötesinde İstiklal ve İstikbalimize yön verecek bir seçim olacaktır.
Yeni İl Başkanı ve Yönetimi partiyi önce Genel ve sonrasında Yerel Seçimlerde iktidara taşıma görev ve sorumluluğunu özümseyecek kişi ve kişiler olmalıdır.
Bundan böyle, İYİ Partinin iktidar olmasını istemeye mihrakların ve şahsi hesaplar ile ortalığı karıştırmak isteyen bir kaç kerametleri kendilerinden menkul kişileri ellerine bilerek veya bilmeyerek koz verilmemelidir.
Sayın AKŞENER liderliğinde, temiz siyaset yapmak, topl8uma hizmet etmek amacıyla bir arata gelmiş ve Liderin şahsın da İYİ Partiye oy verecek insanların heyecan ve inancını kırmaya kimsenin hakkı ve haddi yoktur.
Selam ve Dua İle!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.