23 Ağustos 2017 Çarşamba 14:51
Sarıgöl’de 8 engelliye akülü araç

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de 8 engelli gence akülü araç verildi.

Sarıgöl’de özel olarak belirlenen 8 engelli vatandaş Manisa Büyükşehir Belediyesinin verdiği sekiz akülü araçla yüzleri güldü. Sarıgöl’de düzenlenen akülü araç dağıtımında konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç geçen yıl Manisa genelinde 100 akülü araç dağıldığını belirterek, "Yaşayan her insan engelli adayıdır. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı içinde engelli olan vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat sürdürmeleri için her zaman yanında olmaktadır ve olmaya devam edecektir. Geçen yıl dağıtılan akülü araç sayısı 100, bu yıl 85 adet. Bunlardan yedi adeti Sarıgöl ilçesine verildi. Bir de geçen yıldan verdik tam sekiz adet oldu. Mağdur ve muhtaç engelli kardeşlerimizi her zaman destek vermekteyiz. Yaşamlarını daha konforlu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Manisa Sosyal Hizmetler daire Başkanı Merve Ateş ise "Hayatımız boyunca çaresizliğin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bu duygular içinde başta sayın Cengiz Ergün olmak üzere bizlerde sizlerin çarelerine derman olmak için buradayız" diye konuştu.

Sarıgöl Belediyesinde düzenlenen akülü araba dağıtım törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sarıgöl Beklediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyonu Akif Kılıçaslan ve hak sahibi engelliler ile yakınları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.