12 Kasım 2017 Pazar 15:09
Minik Sıla’nın yüzü aylar sonra ilk kez güldü

Yakalandığı amansız hastalık sonucu bir gözünü kaybeden ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye ‘bana bir şey olursa aileme iyi bak’ dediği minik Sıla Oğraş, en büyük hayali olan dizüstü bilgisayarına kavuştu. Başkan Çerçi minik Sıla’yı ziyaret ederek hem dizüstü bilgisayarını hediye etti hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Sıla Oğraş’ın dizüstü bilgisayarı isteğine kayıtsız kalmayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Sıla’yı yeniden ziyaret ederek bilgisayarını teslim etti. Sıla Oğraş’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını da ileten Başkan Çerçi, ailenin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye Mahallesi’nde annesi ve 2 kardeşi ile birlikte yaşayan Sıla Oğraş’ı ikinci kez ziyaret ederek kendisinden isteği olan dizüstü bilgisayarı teslim etti. Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle zor günler geçiren küçük kızın yüzünü güldüren Başkan Çerçi, Sıla’nın sağlık durumu hakkında da annesinden bilgi aldı. Yunusemre Belediyesi Sıla’nın ailesine eşya ve kıyafet yardımında bulunurken; küçük kızın tedavisi için hastaneye ulaşımını da sağlayacak.

“Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim”

Ziyarette Sıla’nın kendisine attığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa ziyaretinde kendisine gösterdiğini ve durumu hakkında bilgi verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Çerçi, aileye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını iletti. Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Sıla’nın Cumhurbaşkanımıza attığı mesajı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Manisa’ya geldiğinde kendisine ilettim. Cumhurbaşkanımız, ‘Sıla’nın gözlerinden öperim. Benim adıma gözlerinden öp, selamımı ilet’ dedi. Sıla’ya Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim. Kızımızın sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. Biz bir aileyiz. Her daim Sıla ve ailesinin yanında olacağım” dedi.

“Rüyada gibiyim”

Başkan Çerçi’nin hediyesini gören Sıla, paketi açarken şaşkınlığını ve heyecanını gizleyemeyerek duygusal anlar yaşadı. Mutluluğu gözlerine yansıyan Sıla, “Rüyada gibiyim. Başkanımız Mehmet Çerçi, Cumhurbaşkanımızın selamını getirdi. Ayrıca hayalim olan dizüstü bilgisayara kavuştum. Allah Cumhurbaşkanımızdan ve Belediye Başkanımızdan razı olsun” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Son Güncelleme: 12.11.2017 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.