Editör
Editör
22 Ocak 2020 Çarşamba 12:05
Manisa’nın tek kadın kasabı

Manisa’da 12 yıl boyunca et reyonlarında ve çeşitli kasaplarda çalışan kadın kasap Melis Şafak, kendi ismini verdiği iş yerini açtı. Manisa’nın tek kadın kasabı olan Melis Şafak, kasaplık belgesini de aldı. Büyükbaş hayvanları kesip doğrayan Şafak, müşterilerin kadın kasap gördüklerinde şaşırdıklarını, ancak tebrik ettiklerini anlattı. Eşi Cemal Şafak’ın da desteğiyle hayaline kavuştuğunu kaydeden Melis Şafak, satırı ustaca kullanışı ile erkeklere taş çıkartıyor.

SEVEREK YAPIYOR

İşini çok seven Melis Şafak, “ Yıllarca büyük marketlerin et reyonlarında çalıştım, aynı zamanda kasap dükkanlarında da işin inceliklerini öğrendim. Kendi başıma dana, koyun, kuzu kesebiliyorum. Doğrayıp, parçalıyorum. Usta kasap oldum, eğitimlerle kasaplık belgesini aldım. En büyük hayallerimden biri kendi dükkanımı açmaktı. İşyerimi de açtım, hayalime kavuştum. Kadınlar genelde bu tarz işleri yapmaz. Ama ben seviyorum ve hiç korkmadım. Ben bu işi yaparım, neden yapmayayım diye düşündüm. Bana zor gelmiyor. Müşteriler de çok iyi karşılıyor, beni duyup dükkana geliyorlar. Kadın kasap varmış diye geliyorlar. İşi sevdikten sonra hiçbir işin zorluğu yok” diye konuştu. Eşi Cemal Şafak da, Melis Şafak ile gurur duyduğunu söyledi. / Nermin UÇTU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nasır 2020-04-11 20:58:05

Bayan kurban kesemez ama diye geciyor

Misafir Avatar
Merve Akdemir 2020-08-09 01:49:43 @Nasır

haram

Beğenmedim! (0)
Avatar
Melek Yılmaz 2020-08-02 14:51:43

Bu kadın fetişist mi acaba? çok kötü iş yapıyor bence

Misafir Avatar
Harun Ay 2020-08-09 01:50:08 @Melek Yılmaz

Bence de öyle

Beğenmedim! (0)