Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
02 Ekim 2020 Cuma 17:04
Eşini rüyasında gördü, kendi mezarını kazdırdı

Manisa Turgutlu ilçesinin kırsal mahallelerinden biri olan Çepnidere Mahallesi ilginç bir olay yaşandı. Mahallede çiftçilik yapan 3 çocuk ve 6 torun sahibi Hamza Koçyiğit, eşi Gülser Koçyiğit’i(64) şeker ve kalp rahatsızlığı sebebiyle 9 ay önce kaybetti.

Çiftçi Hamza Koçyiğit, eşi Gülser Koçyiğit’i çok sevdiğini ve evlilik hayatlarında birbirlerini hiç kırmadığını ifade ederek, 9 ay önce kaybettiği eşinin acısının halen taze olduğunu söyledi.

Hamza Koçyiğit, “Çepnidere’de çiftçilikle uğraşıyorum. Eşimde çiftçilikte hep yardımcı oldu. 50 yıllık evliliğimizde birbirimizi hiç üzmedik. Eşimin şeker hastalığı vardı. Kendisine fazla dikkat etmezdi. Rahatsızlığı sebebiyle 9 ay önce hastaneye yattı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık. Kendisini çok seviyordum. O da beni çok seviyordu. Bana çok güvenirdi. Rahatsızlığı zamanında bana ‘Beni ne zaman kurtaracaksın’ derdi. Ama elimden ne geldiyse yaptım ve kurtaramadım. 9 aydır acısı içimde hala taze’’ diye konuştu.

EŞİNİ RÜYASINDA GÖRÜYOR

Eşini son iki haftadır sık sık rüyasında gördüğünü söyleyen Hamza Koçyiğit, gördüğü rüyaların ardından Çepnirede mezarlığındaki eşinin mezarının yanında kendi mezarını kazdırdığını ifade etti.

Eşinin rüyalarında her zaman ‘Ne zaman geliyorsun, geç kaldın’ dediğini dile getiren Hamza Koçyiğit, “Son birkaç haftadır rüyalarıma gelmeye başladı. Bana rüyamda ‘Ne zaman geleceksin yanıma’ diye soruyordu. Bende kendisine ‘Bekle işlerimi bitirip yakın zamanda geleceğim’ diye cevap veriyordum. Rüyalardan sonra eşimin mezarlığının yanında kendi mezarımı satın alıp kazdırdım. Mezar taşlarını bile aldım. Önce onunu mezarını yaptırıp, ardından kendi mezarımı yaptıracağım. Yakın zamanda onun yanına gideceğime inanıyorum. Bizim sevgimizi ölüm bile ayıramadı” dedi.

Hamza Koçyiğit eşinin yanına kazdırdığı mezarının başına astığı “Merak etme yakında geleceğim. Ben senin hatırana hep değer vereceğim. Biraz işim var, görüp de geleceğim” yazılı küçük tabela ile dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.