Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
01 Haziran 2021 Salı 15:08
Ve öğrenciler yeniden okulda!

Manisa genelinde 250 bin civarında öğrencinin 7 Haziran’da yüz yüze eğitime başlaması bekleniyor.  Manisa genelinde resmi –özel yüz yüze eğitime devam eden 108 Anaokuluna ilaveten 367 Anasınıfında ve 455 ilkokulda yüz yüze eğitim başlanıldı.

7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecek. Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlandı.

Şehzadeler ilçesinde 10 bin 543 öğrencinin eğitime başladığını ifade eden Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay, “1 Haziran itibariyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Şehzadeler ilçemizde temel eğitimin 1. kademesi okul öncesi 1-2-3-4-. Sınıf öğrencilerimiz yüz yüze eğitime başladı. Okula geldikleri için çok mutlu olduk. İlçemizde bugün itibariyle toplam 10 bin 543 öğrencimiz eğitim görmeye başladılar. Sosyal mesafeye uyarak hijyen kuralları dahilinde devam edeceğiz. Öğretmen arkadaşlarımız ve okul yöneticilerimiz buna dikkat ediyorlar. Öğrencilerde kurallara riayet ediyor” ifadelerini kullandı

Gazi İlkokulu Müdürü Naci Avcı, “toplam bin 850 öğrencimiz var. Bugün itibariyle sınıfların yarısı okula geldiği için sabahçı grupda450 öğrencimiz var. Öğlenci grupta tekrar 450 öğrencimiz olacak. Haftada 2 gün okul gelecekler.  Pazartesi- Salı bir grup, Perşembe- Cuma bir grup olmak üzere Çarşamba günleri de okulumuzun hijyen çalışmaları yapılacak. Okula gelme oranı çok yüksek. bu oranın yüzde 95 olduğunu söyleyebiliriz. Bu bizi sevindiriyor. İyi bir dönem geçirdik. Uzaktan eğitimde de yüzde 95 öğrenci katılımı sağlayarak en iyi okullardan biri olduk” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.