Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
22 Mayıs 2020 Cuma 15:56
TüvTürk istasyonunda bekleme noktası isyanı!

Araç sayısının 600 bine yaklaştığı Manisa'nın kent merkezinde TüvTürk araç muayene istasyonu her türlü aracın vize işlemi hizmetini veriyor. Gişe işlemlerinin yapıldığı küçük bir kapalı alanı ile, bahçesinde bulunan küçük bir üstü kapalı alan, hem sıcak günlerde hem de yağışlı günlerde vatandaşa yetmiyor. Üstelik, koronavirüs kapsamında vatandaşların bu günlerde bir arada bulunmaması da gerekirken, araç sahipleri ya aracında yada dışarda vakit geçirmek zorunda kalıyor. 

Ancak özellikle son 10 gündür yaşanan inanılmaz sıcaklık artışı ile rekor kırılan Manisa'da vatandaşlar, güneşin altında yanmaktan isyan ediyor. Araçlarında da bekleseler araçların güneş altında olduğunu ve sıcaktan bayılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar duruma tepki gösteriyor. Özellikle motosiklet sürücüleri, böylesine yüksek ücretler ödeyerek aldıkları hizmet karşılığında 40 derece sıcağın altında beklemek istemediklerini kaydediyor. 

Kış mevsiminde de soğuk ve yağışlı havada aynı dertlerden müzdarip olduklarını aktaran vatandaşlar, alınan yüksek ücretler karşılığında en az 2 saat beklemek zorunda kaldıkları ortamda daha iyi şartlarda ağırlanmak istiyor. 

Son Güncelleme: 24.06.2020 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2020-05-22 21:31:30

İnsanlar parasıyla rezil oluyorlar hani derimki yunus emreye de bitane vize yeri yasalar fenamı olur sonuçta manisa büyükşehir insanlar ilçelere kazalara vizeye randevu alıyorlar.neyse daha çok söylenecek çok şey var da.