Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
23 Eylül 2020 Çarşamba 17:27
Şehzadeler’de maske denetimi

Manisa’da koronavirüsün yayılmasını engellemek için denetimler aralıksız devam ediyor. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas ve emniyet ekibiyle birlikte Borsa Caddesi ve Seyfettin Bey Caddelerinde denetim gerçekleştirdi. Kaymakam Çaykara, maske takanlara teşekkür ederken, maske takmayanları ise insanların sağlığını tehlikeye attıkları için uyardı. Çaykara, maske takmanın bu zamanlarda çok önemli olduğunu belirtti.

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Kaymakam Çaykara, “Hiç gitmediğimiz alanlar olduğu halde genelde insanların maske konusunda duyarlılığının arttığını memnuniyetle gördük. Tabii çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Bıçak sırtı gibi bir durum var hadiselerde. Bunları iyiye çevirmek, okullarımızın açılmak üzere açıldığı bir bölümde de orada da ayrı bir dikkat etmemiz söz konusudur. Vatandaşımızın bu konudaki duyarlılığının gevşemeden devam etmesi önem arz etmektedir. Biz de bunun için bütün ekiplerimizle birlikte genel denetimi yaptık. Ama haftada belli günlerle 16 ekibimiz çeşitli alanlarda denetim yaparak hiç boşluk bırakmamaya çalışıyorlar.” dedi.

Kaymakam Çaykara, “Maskenin, sosyal mesafenin ve hijyenin bizi rahatlatacak önemli kurallar olduğunu vatandaşlarımızla birlikte paylaştık. İnşallah bu sıkıntılı dönemi de denetimlerimizi üst düzeyde tutarak geçirmeye gayret edeceğiz. Maske bizi hem cezadan hem virüsten korur. Virüsü vatandaşlarımızı etkilememesi için maske gibi gerekli araçlardan çok daha dikkatli bir şekilde istifade etmemiz gerekir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahir 2020-09-24 14:22:45

sayın Vali dışarıda milletin yarısında ya maske yok yada maske çene altı veya dirsekte geziyor. bir kısmıda SİGARA içeceğim diye maskeyi indirmiş. denetimler arttırılmalı ve ACİLEN SİGARA yasağı gelmeli.