Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
11 Nisan 2022 Pazartesi 14:56
Sarıgözoğlu'na Altın Yıldız Ödülü

Ford Otosan Kıdemli Satınalma Müdürü Mehmet Hamdi Daban; “Pandeminin, tedarik zincirindeki problemlerin, Türkiye ve dünyadaki ekonomik dalgalanmaların çok yoğun hissedildiği bu zor dönemde göstermiş olduğunuz üstün performans nedeni ile hakettiğiniz bu ödülü sizlerin nezdinde tüm Sarıgözoğlu Ailesi’ne takdim etmekten gurur duyuyorum. Uzun yıllardır süre gelen iş birliğimizin artarak devam etmesini temenni ederim.” diyerek ödülü Sarıgözoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgözoğlu, Başkan Yardımcısı Levent Sarıgözoğlu ve şirketin Genel Müdürü Hanife İpek’e takdim etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgözoğlu ödülü alırken duygularını şöyle ifade etti : “Ben bu ödülü alırken 2.kez Altın Yıldız Ödülü almaktan büyük bir gurur duyuyorum. Bu gururu bize güven duyan Ford Otosan’a, tüm çalışanlarımıza ve tedarikçilerimize borçluyuz.”

İlk Altın Yıldız ödülünü henüz birkaç yıl önce alan Sarıgözoğlu A.Ş., pandemi dönemine rağmen büyümeye ve gelişmeye hızla devam ediyor. Ford Otosan’ın Gölcük’teki tesislerine daha hızlı hizmet verebilmek için aynı bölgede bir tesis kurmaya başlayan Sarıgözoğlu, 2023’ün ilk yarısında bu tesisini devreye almayı planlıyor. Bu yeni tesis, Ford Otosan’ın yeni nesil elektrikli araç projelerine yönelik olması yakın gelecekteki çevreci ekonomiye etkin bir katkı sunmuş olacak. Bütün tesisleri ile tam kapasite üretim yaparak dünya otomotiv devlerine hizmet veren Sarıgözoğlu A.Ş. başarı dolu 65 yıllık tarihine yenilerini eklemeye devam edecek.

Son Güncelleme: 11.04.2022 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.