Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
06 Kasım 2021 Cumartesi 11:53
RCep Store’a görkemli açılış

Cep telefonundan bilgisayara, tabletten küçük ev aletlerine akıllı robot süpürgelerden elektrikli scooterlara kadar pek çok ürün kalemi ile hizmet vereceklerini belirten Recep Özkan yeni mağazaları ile elektronik mağaza olarak Manisa'da tüm ürünlerin bulunduğu mağazasının açılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yapılan açılışta; MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner,  Tarım İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Zafer Şişmanlar, MHP Yunusemre ilçe başkanı Buğra Çelikkanat, CHP Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı Mert Özkösemen, Manisa Elektronik Teknisyenleri Oda Başkanı Mehmet Üzen, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Gazi Adnan Kaya, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletmeci Recep Özkan, katılımları nedeniyle tüm davetlilere teşekkürlerini iletti. Manisalılara verdikleri hizmetin kalitesini artıracaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.