Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
27 Kasım 2020 Cuma 18:12
Onlar da yağmur yağmasın diye dua ediyor!

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, yaptığı basın açıklamasında MASKİ’ye yönelik eleştirilerde bulunarak, Manisa Kenan Evren Küçük Sanayi Bölgesi’nde logar ve mazgal temizliğinin yapılmadığını söyledi. İYİ Partili Akan, “Yaklaşık üç ay önce aracı bir firma kanalıyla Küçük Sanayi Bölgesi’nin alt kısmından başlamak suretiyle elektrik hatları yer altına alındı. Bu çalışma etap etap devam ediyor. Ancak yapılan bu çalışma sebebiyle kazılan yerlerde kanalizasyon veya diğer su giderleri için belli aralıklarla açılan logar ve mazgallar görmezden gelindi. Ortaya çıkan kum ve asfalt yığınları maalesef ki mazgalları ve logar kapaklarını kapattı. Küçük Sanayi esnafımızdan sıklıkla şikayet ve yardım talebi alıyoruz” dedi.

YAĞMUR YAĞMASIN DUASI EDİYORLAR

İYİ Partili Akan açıklamalarına şu ifadelerle devam etti; “Kendisi de çiftçi olan bir birey olarak geçtiğimiz hafta Cuma namazı öncesinde yağmur duası yaptık. Belki de bu Cuma namazı’nda da yapacağız. Açıkçası tüm çiftçi hemşehrilerimizin Yüce Rabbim’den isteği bu doğrultuda ve sonuna kadar haklılar. İçme suyunda yaşadığımız sıkıntılar ve bazı mahallelerimize su verilememesi de bizi mevsim yağmurlarına zorunlu bırakıyor. Ancak Küçük Sanayi esnafımız yağmurun yağmaması için adeta dua ediyor. Çünkü yağacak olan ilk yağmur da sanayideki dükkanları su basacak.”

ELEŞTİRİ KABUL ETMİYORLAR

Geçtiğimiz günlerde Muradiye, Üçpınar ve bazı mahallelerde ki su kesintisi problemlerini dile getirdiklerini ifade eden Akan, “21. yüzyılda ve Türkiye’nin en batısında bulunan bir kentte yaşıyoruz. Vatandaşlarımız Pandemi koşullarıyla mücadele ediyor ve suya hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyuyor. Vatandaşlarımızın su kesintisi karşısında ki haklı isyanını gündeme taşıdık ancak MASKİ su kesintisi iddialarını yalanladı. Belki beni siyaseten yalanlayabilirsiniz ama vatandaşımızı asla inandıramazsınız!”dedi. 

ACİLEN MAZGALLARIN TEMİZLİĞİ TAMAMLANMALI

İYİ Partili Akan, “Biz bir sorunu söylerken çözüm önerilerini de ortaya koyuyoruz. Siyasi ve ahlaki anlayışımız da bu doğrultuda. MASKİ’nin inkar politikasından vazgeçerek asli görevlerini bir an önce yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorum. Küçük Sanayi esnafı yaklaşık üç aydır mazgal temizliklerinin yapılmasını bekliyor. Toprak ve beton ile tıkalı olan mazgallar iki günlük çalışma ile tüm küçük sanayi bölgesinde temizlenebilir. Elinizi vicdanınıza koyun ve insanları madur etmeyin.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.