Aytaç Kumbaracıoğlu
Aytaç Kumbaracıoğlu
11 Mayıs 2017 Perşembe 14:15
MOSPARK'a bir yıldız daha!

Türkiye’nin önde gelen Organize Sanayi Bölgeleri arasında yer alan Manisa OSB, bölge sanayicisi için inşa ettiği hoteli hizmete açtı. Mospark içinde yer alan otel açılışına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç,  İl Müftüsü Sinan Cihan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Ege İhracatçılar Birliği Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Seyyar, Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Sema Kaplan Kıvırcık, OSB yönetimi, bölge sanayicileri ve çok sayıda davetli katıldı.

HEDEF YÜZDE 100 MEMNUNİYET

Açılış töreninde konuşan Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, organize sanayi bölgelerinin sadece altyapı ve üstyapı hizmetlerinin verildiği, sanayi odaklı üretim merkezleri değil, aynı zamanda insan odaklı yaşam merkezi olduğunu söyledi. Açılan tesisin OSB tarafından işletileceğini kaydeden Türek, “Bölgemiz ülkemizin en köklü yapı taşlarından biri olarak 50 yıldır faaliyetini yükselen değerleri ile beraber sürdürüyor. 24 saat aralıksız üretimin devam ettiği bölgemizde 50 bini üzerinde çalışan, 40‘ı yabancı sermayeli olmak üzere 185 ‘in üzerinde faal tesisimiz var.  Bizler Manisa OSB olarak sağladığımız tüm hizmetlerimizle her zaman sanayici odaklı olmayı ve rekabet edebilme şartlarına destek vermeyi hedefliyoruz.  Ama biliyoruz ki hayatımızın büyük bir çoğunluğunu işletmelerimizde geçiyor. Çoğu zaman nefes alacağımız, moral motivasyon toplayacağımız, sosyal ihtiyaçlarımızın karşılanacağı tesislere ihtiyaç duyuyoruz.27 Ekim 2015 ‘de temelini attığımız otelimiz The Fortyfive Business Hotel & SPA’nın yapımı 15 ay sürdü.  Otelimiz bünyesindeki farklı aktiviteleri ile sadece sanayicilerimize değil tüm şehrimize de hizmet edeceğine inanıyoruz. Mevcut yerli ve yabancı sanayicilerimizin önemli bir sosyal ihtiyacını karşılamaya yönelik bu yatırımımız bölgemizin mevcut Marka değerini yükseltecek.Hedefimiz sanayicimizin iş stresine keyifle mola vereceği bir tesiste yüzde yüz memnuniyet sağlamak ” dedi.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçirdiği her projenin önemli olduğunu kaydeden Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer,  Manisa’ya güzel bir tesisi kazandırdığı için OSB Başkanı Sait Türek ve ekibine teşekkür etti. Konuşmaların ardından The Fortyfive Business Hotel ve SPP’nın açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetliler OSB sanayicisine ve Manisalılara hitap edecek tesis gezildi. Açılan tesise Türk Kadınlar Konseyi tarafından üretilen Manisa Bezi ve Manisa’ya özgü eşyaların satıldığı bölüm de yer aldı. OSB Başkanı Sait Türek, şehre gelen yabancı misafirlerin kolayca buradan alışveriş yapabileceğini ve kentin tanıtımına da katkı sağlayacağını söyledi.

TESİSİN ÖZELLİKLERİ

Bölgenin önemli bir ihtiyacını giderecek olan The Fortyfive Business Hotel & SPA lüksün konforla bütünleştiği gerçek bir “Yeni Nesil Busıness Otel “ olma özelliğini taşıyor. “Stresten uzak, motivasyonu yüksek iş hayatı ve daha da fazlası için”  sloganıyla çıkış yapan otelin 49’u standart, 2’si süit, 1’i engelli olmak üzere 52 odası bulunuyor. Türk ve dünya mutfağı A la Carte Restoran toplam 450 m2 alanı 160 kişi kapasiteli balo ve yemek salonu yer alıyor. 1000 m2 modern dizayn SPA ve fitnes merkezi, üst düzey teknolojik ekipmanlar, profesyonel eğitimciler, Türk hamamı, masaj odaları, buhar odaları, sauna, 25x7 metrelik yüzme havuzu, tenis kort ve duvar tenis alanı ile kaliteli hizmet anlayışını benimseyen The Fortyfive Business Hotel & SPA misafirlerine kendini iyi hissettirme üzerine kurulu hizmeti ile dingin ve huzurlu bir ortam yaratmayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.