Editör
Editör
30 Ağustos 2019 Cuma 00:43
MOSB'dan Rektör Ataç'a hayırlı olsun ziyareti

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek, Yönetim Kurulu Üyesi Semih Vardarer, Denetim Kurulu Üyeleri Doğan Çelik ile Faruk Can ve Başkan Danışmanı Nihat Akyol, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundular.

Sait Cemal Türek, Prof. Ataç’ı Manisa Celal Bayar Üniversitesine Rektör olarak atanması nedeniyle kutlayarak, “Bölgemiz, 1960’lı yılların başında ülkemizde sanayileşmenin başlamasıyla birlikte ilk kurulan OSB’lerden birisidir. Kurulduğu günden bu yana hem fiziksel hem de altyapı hizmetleri anlamında planlı bir şekilde büyümüş ve gelecekte doğacak ihtiyaçları öngörüp takvimine alarak bunlar için gerekli yatırımları yapmıştır. Bu da bizim hep bir adım ileride olmamızı sağlamıştır. Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olan Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile Üniversitemizin birbirine her zaman ihtiyacı vardır. Bu anlamda işbirliğimizi en yüksek seviyeye çıkarmak istiyor, size ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Prof. Dr. Ahmet Ataç da nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversitenin sanayiye, sanayinin de üniversiteye sağlayacağı katkılar, diğerinin gelişmesine ve güçlenmesine önemli destek sağlayacaktır. Sanayinin dönüştürülmesi için üniversite-sanayi işbirliği kritik bir öneme sahiptir" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.