Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
23 Eylül 2020 Çarşamba 16:40
Minik Sercan yavaş yavaş iyileşiyor

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Gezenler ailesinin 2 yaşındaki oğulları Sercan, hidransefali hastalığıyla dünyaya geldi. Kafasının için su dolu olan minik Sercan, her gün ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Baba Ferdi Gezenler, oğlunun yaşaması için sesini duyurdu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi. Hidransefeli hastası Sercan geçen 31 Ağustos’ta İzmir’de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 3 saatlik bir ameliyat geçirdi. Beyninin içine şant takılan Sercan hastaneden taburcu oldu.

Baba Ferdi Gezenler ve ailesi ameliyatla birlikte büyük bir mutluluk yaşadı. Aradan geçen 23 günün ardından Sercan’da büyük değişimler gözlendi.Sercan artık gülüyor ve eskisi gibi ağrı çekmiyor. Baba Ferdi Gezenler oğlunun ameliyattan önce kafasının 75 santim olduğunu ancak yapılan son ölçümlerde 69 santime indiğini söyledi. Ferdi Gezenler, “Ameliyatı başarılı geçti, beynine şant takıldı. Şu anda hayati tehlikesi yok. Ben oğlumdaki değişimleri görebiliyorum. Artık yüzü gülüyor. Çünkü ağrıları kesildi, eskisi gibi kusmuyor ve yemek yiyor. Eskiden nöbet geçirirdi, nöbetleri de durdu. Doktorlar kafasının yavaş yavaş küçüleceğini söylüyor. Zamanla normal bir çocuk kafasına ulaşmasını umuyoruz. Ama doktorlar normal bir çocuk gibi yürüyüp koşamayacağını söylediler” dedi.

Ameliyatın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doktorunun kendisiyle konuştuğunu anlatan Ferdi Gezenler, sürekli ilgilendiklerini söyledi. / Nermin UÇTU

Son Güncelleme: 23.09.2020 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arzu 2020-09-25 11:49:58

Bebeğimize oyuncak yollamak istiyorum, iletişim için yardımcı olabilir misiniz?