Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
22 Mayıs 2020 Cuma 00:55
Mezarlıklara ücretsiz servis

Ramazan Bayramı’nda mezarlıkları ziyaret edecek olan vatandaşlar için Manisa Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz servis uygulamasına devam edecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat sağlaması için Kırtık Mezarlığına ücretsiz ulaşım sağlanacağını belirterek, “22 Mayıs Cuma günü 09.00-19.00 saatleri arasında belirlenen başlangıç ve bitiş duraklarından gidiş-dönüş şeklinde her saat başı taşıma yapılacak. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Manisa Merkez Servis Güzergahları

1- Uncubozköy Cami, Y.S.E Kavşağı, Akmescit, Karaköy, Sultan Cami, Çarşı Bulvarı, Alaybey, Şehir Hastanesi, Mezarlık,

2- Güzelyurt, Ceren Kulüp, Çukurova Lisesi, Fen Lisesi, Kentpark, Grandmedikal Hastanesi, Polmar, Savaşır Market, Lale Meydanı, Eski Çocuk Hastanesi, Malta, Ulupark, Kuyumcular, Alaybey, Şehir Hastanesi, Mezarlık,

3- Horozköy benzinlik, Horozköy çarşı, Barbaros kavşağı, Halil Yurtseven, Ulupark, 8 Havuzu, eski Adliye, Merkez Komutanlığı, eski Devlet Hastanesi, Ziraat Odası, Akıl Hastanesi, Şehir Hastanesi, Mezarlık,

4- 75. Yıl Mahallesi, Yeni Manisa, ETV, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Lale Meydanı, Yeni Mahalle, Çamlı Yol, Eski Garaj, Manisa Lisesi, eski Emniyet, Merkez Komutanlığı, eski Devlet Hastanesi, Ziraat Odası, Akıl Hastanesi, Şehir Hastanesi, Mezarlık.

İlçelerde ise belirlenen güzergahlarda hizmet verileceği, güzergah bilgilerinin ilçe koordinatörlüklerinden öğrenilebileceği belirtildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halime 2020-05-22 02:41:37

Hani mezarliklara girilmesine izin verilmiyor diyorlardi