Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
10 Ağustos 2020 Pazartesi 14:08
Merkezefendi Hastanesi yeniden poliklinik hizmetine başladı

Manisa'da koronavirüs sürecinde Merkezefendi Devlet Hastanesi pandemi hastanesi ilan edilmişti.
Pandemi hastanesi ilan edilen hastanede poliklinikler kapatılmıştı.
Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'nde poliklinik hizmetlerine yeniden başlandı.
Vatandaşlar 182'yi arayarak ya da MHRS uygulaması üzerinden randevu alarak hastanede muayene olabilecekler.Randevusuz hastalar muayene olamayacağı, Sadece randevu alan hastalara bakıldığı öğrenildi.Hastanede beyin cerrahisi, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, genel cerrahi, göz hastalıkları, iç hastalıkları, kulak burun boğaz hastalıkları, nefroloji, nöroloji, ortopedi ve travmatoloji, plastik cerrahi, ruh sağlığı ve hastalıkları, spor hekimliği ve üroloji bölümlerinden randevu alınabiliyor.

TABİP ODASI: PANDEMİ HASTANESİ OLARAK DEVAM ETMELİYDİ

Manisa’da yaşanan süreçteki belki de en önemli noktanın Merkezefendi Devlet Hastanesinin pandemi hastanesi olarak devam etmesi gerektiğini kaydeden Manisa Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Peyker Temiz, "Merkezefendi Devlet Hastanesinin bir süre daha normal poliklinik ve elektif ameliyat düzenine geçmeden, Covid-19 hastalarının tedavisine tedavi etmesi, yine diğer hastanelerde de hizmetin Covid-19 salgınını öncelik alarak düzenlenmesi ilimizdeki salgın yönetimi için gereklidir. Manisa Tabip Odası olarak halkımızı bilgilendirmek, öneri ve uyarılarda bulunmak, sağlık hizmetleri ile ilgili ilimizde gözlemlediğimiz aksayan durumları yetkililerle paylaşmak görevimizdir. Halkımızla ve yerel yöneticilerimizle işbirliği içinde, hep birlikte salgını yeneceğimize inanıyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.