Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
20 Ağustos 2020 Perşembe 17:10
MASKİ'nin yeni müdürü Burak Aslay oldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü görevine Şehnaz Başaran’ın emekliye ayrılması nedeniyle en son Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı yapan Burak Aslay atandı. Burak Aslay, daha öncede MASKİ Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştı. Görevine başlayan Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına da MASKİ Genel Müdürü olarak katıldı.

ASLAY'DAN İLK MESAJ

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gücünden destek alarak Manisa’ya hizmet edeceklerini belirtti. Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü’nün görevi Manisa’ya hizmet etmektir. Amacımız Manisalı vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. En güzel hizmetleri ve çalışmaları yapma gayreti içerisinde olacağız. Sorunları ve sıkıntıları çözmek adına da mesai mefhumu gözetmeden görevimizin başında olacağız” dedi.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdoğan Dal 2020-10-02 17:27:41

sayın burak bey,yeni görevinizi tebrik eder,akhisar ın susuzluğuna çare bulmanızı bekleriz.