Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
26 Ağustos 2021 Perşembe 17:43
Manisa’ya huzurevi ve Alzheimer gündüz bakımevi yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Tevfik Türel, Kızılay Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Efendioğlu, Denetçi Ahmet Songüler’i makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya da hazır bulundu.

HUZUREVİ VE ALZHEİMER GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPILACAK

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve yönetimini konuk ettiği ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği arasında Huzurevi ve Alzheimer Gündüz Bakımevi projesine yönelik arazi tahsisini içeren işbirliği protokolü imzalandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Yunusemre ilçesi Keçiliköy Mahallesi 2687 ada, 5 parselde Huzurevi ve Alzheimer Bakımevi binası inşası ve kullanımına ilişkin işbirliği protokolünü imzaladı. 

BAŞKAN ERGÜN, HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

İmzalanan protokolün hayırlı olması dileğiyle konuşmasına başlayan Başkan Ergün, “Verdiğiniz katkı ve destekler için Manisa halkı adına Büyükşehir Belediyesi ve şahsım adına emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Manisa’ya çok güzel bir Huzurevi ve Alzheimer merkezini en kısa sürede hayata geçiririz. İnşallah orada vatandaşlarımıza huzur içerisinde bu hizmeti hep beraber yapma fırsatı buluruz. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KINIK, KIZILAYA VERİLEN DESTEKLER İÇİN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Kızılay’ın Manisa’da hem teşkilatlanma hem de tarihi kökleri açısından şehrin tamamını kapsadığını ve çok önemli yatırımları hayata geçirdiğini belirten Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “Öncelikle, Kızılaya olan güveniniz, desteğiniz ve işbirliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizinle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay arasındaki ilişkiler daha derinlikli ve daha kaliteli bir şekilde ilerledi. Şehre kattığınız değerler açısından ve  vizyonunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Kızılay olarak milletimize hizmet, devletimize destek görevi çerçevesinde 153 yıllık tarihi birikimimizle sağlıklı yaşlanma kültürünü desteklemeye, vatandaşlarımıza yardımcı olmaya yurt genelinde devam ediyoruz. Kızılay bakım olarak yürüttüğümüz çalışmalarla dinç yaşlıdan çok daha sıkıntılı dönemlerindeki yaşlılarımızın bakımlarına kadar bir hizmet portföyü sunmaya çalışıyoruz. Manisa’da bu anlamda örnek olacak bir uygulama şehrimiz. Özellikle arazi tahsisi konusundaki kolaylaştırıcılıklarınızdan ve genel anlamda buradaki projelerimizdeki nitelikli desteklerinizden dolayı şükranlarımızı arz ediyorum” diye konuştu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.