Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
28 Ekim 2021 Perşembe 16:53
Manisa’nın projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’da

Manisalıların talepleri doğrultusunda bir dosya hazırlandığını ifade eden Akkal, “Manisalı her bir vatandaşımızın isteği bizler için emirdir. Sadece günümüzü değil geleceğimizi de düşünerek Manisa’nın ihtiyacı olan noktalarda çalışmalarımızı Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunduk. Manisalı hemşehrilerimiz adına kendisine yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın üretken ve çözüm odaklı politikası bizler için örnek teşkil ediyor. Bizler de Manisa özelinde bu çalışmalarımızı yapıyoruz.” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisa’nın her alanda daha fazla gelişmesi ve Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Türkiye’nin geleceğinde daha fazla söz sahibi olması için her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini ifade ederek AK Parti Grup Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini kabulü hakkında açıklamalarda bulundu.

“Cumhurbaşkanımız grup toplantımız sonrası sağ olsun bizleri kabul etti. Manisa’nın var olan potansiyelini arttırmak düşüncesi ile bir dosya hazırlamıştık. İçinde enerjiden sanayiye, tarımdan eğitime, ulaşımdan spora kadar birçok alanda başlık mevcut. Yeni yatırım programından Manisamızın en iyi şekilde faydalanması için çalışmaya devam edeceğiz. TBMM’deki genel kurul çalışmalarımızdan geriye kalan zamanlarda devamlı ilçelerimizde vatandaşlarımızla beraber sahada olduk. Onlar istedi, bizler notlarımızı aldık. Vatandaşlarımızın en küçük talebi bile bizler için emir mahiyetindedir. Bunun yanında kurum ve kuruluşlarımızın da talepleri oldu. Hepsini toplayıp bir dosya halinde sunduk. Sorunların üzerini örtme üzerine değil çözüme kavuşturma seçeneğini kullanarak adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Bugün çözüm olmazsa yarın daha büyük bir sorunla karşılaşırız. Bu kadar yoğun bir programına rağmen zaman ayırıp Manisamız ile yakından ilgilenen Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Manisalı hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim. Manisalıların kendisini beklediğini ve hasret giderme isteklerini de ilettim. İnşallah bu davetimiz de karşılık bulacak ve Manisalılar Cumhurbaşkanımızla hasret giderecek.”  HM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.