Editör
Editör
07 Nisan 2018 Cumartesi 12:31
Manisa TSO seçimlerinde gerginlik!

Manisa Ticaret  ve Sanayi Odası seçimleri Fuar Merkezi'nde sürüyor. Üyeler, bir yandan oy kullanıyor, bir yandan kulis çalışmaları yapılıyor.

Ancak zaman zaman da tansiyon yükseliyor. Manisalıların Kasap Servet olarak tanıdığı Servet Bedir, ilginç bir konuya salonda bağırarak değindi. 

"Elektrikçi Ömer Geriter kasap, kasap ise kafetercayı olmuş. Aferim size, Manisa'yı böyle büyüteceksiniz siz. Alkışlıyorum" diye bağıran Servet Bedir, bu durumun büyük bir saçmalık olduğunu dile getirdi. Bedir, bu durumu protesto etmek için işletmesinin ismi olan 'Sultan Kasabı' yazılı tişörtle seçime geldiğini söyledi.

Bazı kasapların kafeteryacı, elektrikçilerin kasap, otomotivcilerin fayansçı, inşaat sektörü üyelerin turizmci, beyaz eşyacıyının kömürcü gösterilmesi gibi durumların olduğu da üyeler arasında konuşuluyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.