Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
03 Ekim 2020 Cumartesi 15:31
Manisa'da 3 bin 500 haneye kömür yardımı

Manisa’da Şehzadeler Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Şehzadeler SYDV)  bu yıl 3 bin 500 haneye 700’er kiloluk kömür yardımı yapacak.

İhtiyaç olursa belediyeler aracılığıyla da destek verilecek. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, kömür yardımlarını özellikle ödeme gücü belirli sınırın altında olan vatandaşlara yapılması noktasında özen gösterdiklerini ancak durumu iyi olduğu halde başvuranların bulunduğunu açıkladı.

Vatandaşların kışı sıkıntısız geçirmeleri için çaba sarf ettiklerini kaydeden Kaymakam Çaykara, “Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bu yıl kömür yardımlarına başladık. 3 bin 500 haneye dağıtmayı planlıyoruz. Özellikle sobalı evlerde ödeme gücü düşük olan vatandaşlarımızın yararlanması için çalışmalar devam ediyor. Hane başı 700 kilo kömür dağıtılacak. İhtiyaç olduğunda belediyemiz de kendi imkanlarıyla destek olacak. Özellikle kömür yardımının ödeme gücü belirli sınırın altında olan vatandaşlarımıza yapılmasına özen gösteriyoruz. Ancak ısrarla maddi durumu ve gücü biraz daha iyi olduğu halde de müracaat edenler var. onların da durumlarını ekiplerimiz ayrıca değerlendiriyor. Vatandaşımızın kışı sıkıntısız geçirmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Devletimiz her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanındadır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çiğdem 2020-11-27 17:25:11

Benim çok ihtiyacım var bu yardıma lütfen banada yardım edin eşim tek çalışıyor yeni doğum yaptım düğünden kalan dağ gibi borcumuz var şimdiden teşekkür ederim