Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
07 Ocak 2021 Perşembe 17:47
Manisa bir değerini daha kaybetti

Manisa’nın sevilen isimlerinden olan Özkalkan’dan önceki gün gelen haber herkesi üzdü. Ahmet Taner Özkalkan, kalbindeki rahatsızlığı dolayısıyla hastaneye kaldırıldığı, kalbine stent takılması sırasında aniden kalp krizi geçirdiği ve doktorların yaptığı hayata döndürme çabalarının sonuç vermediği öğrenildi.

Özkalkan’ın ani ölümü Manisa organize sanayi bölesindeki sanayiciler ve eğitim camiası başta olmak üzere tüm Manisa’da büyük üzüntü yarattı.

Elginkan Holding topluluğuna bağlı Elsan Hammadde Sanayi Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Taner Özkalkan, aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği, OSB meclis üyeliği, Manisa Tenis Dağcılık Kulübü kuruculuğu gibi görevlerde bulundu.

Babası Behsat Özkalkan’ı 2016 yılının 28 Mart’ında toprağa veren Ahmet Taner Özkalkan’ın ölümü, eşi olan ve Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge departmanında görevli Güler Özkalkan’ı derinden yaraladı. Güler Özkalkan, cenazede güçlükle ayakta durabildi. Anne Nejla Özkalkan da oğlunun arkasından gözyaşlarına boğuldu. Merhum Ahmet Taner Özkalkan’ın oğlu Çağdaş Özkalkan ise babasının tabutu başından biran olsun ayrılmazken taziyeleri kabul etti.

AKÇEN “ACIMIZ BÜYÜK TARAİFİ YOK”

Hatuniye Camiindeki Cenazeye Elginkan Holding Topluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen de katıldı. Akçen, acılarının çok büyük olduğunu, bunun tarifini bile yapamayacağını belirterek; “Çok değerli bir o kadar da işinde başarılı, disiplinli, Manisalılarla grubumuzu kaynaştıran ilişkilere sahip olan bir çalışanımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Aramızdan çok hem de çok zamansız ayrıldı” diyerek duygularını paylaştı.

İŞ VE EĞİTİM CAMİASI CENAZEDEYDİ

Ahmet Tamer Özkalkan’ın Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazına Elginkan Holding topluğuna bağlı fabrikaların genel müdürleri ve tüm yöneticileri, milli eğitim camiası, Manisa’nın önde gelen iş insanları Arif Koşar, Rifat Sarı, Renan Çapra, CHP İl Başkanı Semih Balaban, Manisa OSB yönetim kurulu üyeleri ve sevenleri katıldı.

Sosyal mesafenin gözetildiği cenazeye katılamayanlar ise çeşitli vakıflar aracılığı ile çelenkleri ile katıldılar. Merhum Ahmet Taner Özkalkan, Çatal Asri Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanlığı’na defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gg 2021-01-18 00:12:36

Kibir abidesi, küçük dağları yarattığını zanneden Balina Ahmet, inanmadığın Yaratan sana da adaleti ile muamele edecek.