Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
10 Ekim 2020 Cumartesi 19:19
Lokma hayrı out, maske hayrı in!

Manisalı iş adamı Serkan Karan, “İnsanlarımızın belirli bir kısmı bir maskeyi defalarca kullanıyor, yeri gelip defalarca yıkadıktan sonra yeniden kullanıyor.  Bir maskemizin etkisi 3 saat ile 12 saat arasındadır. Sonra ister istemez mikroplaşıyor zaten. Buradan gerek meslektaşlarıma, gerek iş adamlarımıza sesleniyoruz. Biz Manisa’mızda, Manisa halkımıza faydalı olabilmek adına böyle bir kampanya oluşturduk. Sizlerin de bu kampanyanın içerisinde yer almalarınızı bekliyoruz” dedi.

İlk seferde 30 bin adet maske dağıtacaklarını ifade eden Serkan Karan, “Maske firmamızla görüşmelerimiz hala devam etmekte. 100 bin maske siparişi verildi. O da önümüzdeki günlerde elimize ulaşacak. Gelen 100 bin maskenin dağıtımı da halkımıza yapılacak. Manisa halkımıza Serkan Karan olarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını öneriyorum. Hep birlikte yeneceğiz Allah’ın izniyle bu zor günlerden geçeceğiz. Ayrıca sosyal medya üzerimizden bizimle iletişime geçerlerse maske desteğinde bulunabiliriz. Dağıtımımızı ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz. 'Biz bize yeteriz' kampanyası kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.