Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
01 Haziran 2021 Salı 15:25
Lokantacılar hizmete başladı, yüzler güldü

Manisa’da lokantalar, restoranlar yeniden açıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle sadece paket servisi yapan lokantalar vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Yeme-içme yerleri 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek.

Manisa Lokantacılar Kebapçılar Tatlıcılar Ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, “ Kapanmadan sonra açılmak çok güzel bir duygu. İşimizi, sevdiklerimizi, dostlarımızı özlemiştik. Burada akşam 21.00’da mekânların kapaması sıkıntı. 20.45 geçe ezan okunuyor bu bir sıkıntı yaratır esnafta. 14 aydan beri hiç açılmayan mekânlarda var. Bunların açılması lazım aynı şartları sağlayarak. Umarım bu süreci atlatırız. Tüm esnaflarımız işlerinin başına geçer ve evlerine ekmek götürebilirler” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.